بتن ریزی کف

Wiki Article

برای این کار کوره‌های فرآیند خشک، مجهز به پیش‌گرمکن‌های آویزی هستند که این پیش‌گرمکن‌ها اجازه مبادله حرارتی کارایی را بین گازهای داغ و مخلوط مواد خام می‌دهند.

دو نوع مکانیزم برای هیدراتاسیون سیمان پرتلند عنوان شده است. هیدراتاسیون درون محلولی، شامل تجزیه ترکیبات بی‌آب به یون‌های تشکیل‌دهنده‌شان و تشکیل هیدرات‌ها در محلول، که به دلیل حلالیت کم آنها، رسوب نهایی هیدرات‌ها از محلول فوق اشباع می‌شود.

ساخت سطوح سخت به منظور جلوگیری از آثار مخرب شیمیایی و دمایی

این فرآیند چندمرحله‌ای تضمین می‌کند که سیمان تولید شده دارای کیفیت و ویژگی‌های مطلوب برای استفاده در ساخت و ساز باشد.د.

امروزه سیمان پرتلند و انواع اصلاح شده آن، در مقایسه با گچ و سیمان‌های آهکی، سیمان‌های اصلی مورد استفاده در ساخت بتن سازه‌ای هستند.

سیمان پرتلند رنگی (قرمز، نارنجی، زرد، سبز، آبی، سیاه و غیره) عمدتاً بر پایه سیمان پرتلند سفید با حداکثر ۱۰ درصد یا بیشتر رنگدانه افزوده شده‌است. برخی از انواع در واقع بر پایه سیمان پرتلند خاکستری معمولی هستند، اما نمی‌توان از این سیمان به‌طور رضایت بخش برای اکثر انواع سیمان رنگی استفاده کرد زیرا رنگ خاکستری همیشه نمی‌تواند به‌طور مطلوب پوشانده شود.

مقدار کل حرارت آزاد شده و میزان آزادی حرارت ناشی از هیدراتاسیون ترکیبات، می‌تواند به عنوان شاخص‌های واکنش‌زایی آنها استفاده شود. داده‌های مطالعات حرارت هیدراتاسیون، می‌توانند برای مشخص کردن رفتار گیرش و سخت‌شدگی سیمان و برای پیش‌بینی افزایش دما به کار روند.

سیمان سورل به دلیل خاصیت ارتجاعی و مقاومت در برابر بارهای ساکن انباشته، بیشتر برای کفپوش‌های صنعتی مورد استفاده قرار می‌گیرد. معایب اصلی آنها ناپایداری ابعادی، مقاومت ضعیف در برابر یخبندان و عدم مقاومت در برابر عوامل جوی است؛ آنها به‌طور قابل توجهی محلول در آب هستند و محلول‌های خورنده آزاد می‌کنند.[۲۱]

سیمان‌های غیر هیدرولیکی برای سفت شدن به آب نیاز ندارند. گیرش این نوع از سیمان‌ها در شرایط خشک صورت می‌گیرد.

سیمان، ماده‌ای شگفت‌انگیز و بنیادی در دنیای سازه‌ها، گویی استخوان‌بندی ساختمان‌ها و قلب تپنده‌ی عمران را تشکیل می‌دهد.

در این مقاله از بلاگ رامکا تلاش شد بیشتر بخوانید ضمن تبیین مفهوم سیمان و ترکیبات شیمیایی آن، فرآیند تولید و هیدراتاسیون سیمان پرتلند نیز بررسی شود. امیدواریم با مطالعه این مقاله توانسته باشید اطلاعات کاملی درباره تعاریف، ساختار، کاربرد و تاریخچه این جزء جدایی‌ناپذیر بتن به دست آورید.

زمان گیرش: زمان گیرش سیمان به مدت زمانی اشاره دارد که طول می‌کشد تا سیمان سفت و محکم شود.

نسبت آب به سیمان باید به دقت کنترل شود، زیرا کمبود یا زیاد بودن آب می‌تواند بر مقاومت نهایی بتن یا ملات تأثیر منفی بگذارد.

سیمان پرتلند بی‌آب، ماسه و شن را به هم نمی‌چسباند و فقط زمانی که با آب مخلوط می‌شود، خاصیت چسبانندگی دارد. این امر بدین علت است که واکنش شیمیایی سیمان با آب – که معمولاً به آن هیدراتاسیون سیمان گفته می‌شود – محصولاتی را تولید می‌کند که دارای مشخصات گیرش و سخت‌شدگی هستند.

Report this wiki page